Vacatures

Wij zoeken een gemotiveerde allround monteur!

Hazon Roosendaal, Breda en Zevenbergen is in verband met groei, per direct op zoek naar een gemotiveerde allround monteur voor onze kozijnen, garagedeuren en zonwering.

Ons bedrijf is dynamisch en heeft een informele collegiale cultuur.
Ben jij iemand die leergierig is en van aanpakken weet, klant- en resultaatgericht is en wil je graag werken bij een groeiend en ambitieus bedrijf? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken!

Je bent inzetbaar voor montage van al onze productgroepen. Voor meer informatie over onze productgroepen kun je kijken op de website van onze showroom Roosendaal, Breda of Zevenbergen.

We zoeken een teamplayer die ook zelfstandig kan werken.
Iemand met een afgeronde MBO-opleiding OF ervaring in de richting bouw / timmerman of techniek particuliere sector. Je bent betrokken, een echte aanpakker en hebt zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Bovendien heb je oog voor de klant én het resultaat van je werk.

Wij bieden een salaris conform de CAO Kleinmetaal.

Functie omvat werken op hoogte met ladders en steigers.
Technisch inzicht is een pré.

 

Is deze functie de uitdaging die je zoekt?

Solliciteren kan door je motivatie en CV te sturen naar info@hazon.nl .
Eventueel telefonisch contact met René Zorge op telefoonnummer 06-51998084.

Onze trots

Sinds 1973 is Hazon B.V. actief bezig met het monteren van een groot scala aan gevelproducten en binnenzonwering in Noord-Brabant.

Alle activiteiten, vanaf aanbieding tot onderhoud, worden door een enthousiast team specialisten geheel in eigen beheer uitgevoerd. Kortom, de combinatie van advies, levering en installatie tot en met onderhoud en service maakt Hazon B.V. een betrouwbare partner.

In onze showroom aan de Smoorstraat 1 in Roosendaal kunnen we u een groot aanbod tonen van onze knikarmschermen, rolluiken, screens, markiezen, terrasoverkappingen, uitvalschermen en garagedeuren. Naast onze showroom in Roosendaal kunt u ook terecht in een van onze andere showrooms in Breda aan het Spinveld 22a te Breda of Zevenbergen aan de Hazeldonkse Zandweg 19A te Zevenbergen.